Skip to content
Batxillerat
Institut Palau Ausit
Batxillerat
Institut Palau Ausit

Modalitats Batxillerat 

Ciencias Sociales y Humanidades Digitales | Pateando el mundo

Humanitats i Ciències Socials

Fotos de Libro ciencias naturales de stock, Libro ciencias naturales imágenes libres de derechos | Depositphotos®

Ciències de la Natura i de la Salut

Los mejores reproductores de vídeos 360º para gafas de realidad virtual

Ciències i Tecnologia

Camí a la Universitat

El Palau Ausit supera, any rera any, la mitjana d’aprovats/des a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). És aquest el nostre model, que passa per un aprenentatge que combina contingut i competències!

Al final de segon curs, i després de les classes de preparació, els alumnes que han obtingut el títol de Batxillerat tenen l’opció de presentar-se a les proves de Selectivitat (PAU) per accedir al grau universitari que vulguin.

El nostre centre és una garantia d’èxit davant la sempre complicada prova de la Selectivitat. El Departament d’Orientació, a més, assessora l’alumne en la tria de seva carrera universitària, d’acord amb les seves aptituds.

Disseny Curricular

Com ja sabeu, per al curs 2022-23 el Departament d’Educació ha decidit avançar l’inici de les classes al dia 7 de setembre. Tanmateix, van anunciar canvis de currículum que encara no han concretat de manera definitiva. 

És per això que de moment us adreçarem a la pàgina d’informació general del Batxillerat, de la Generalitat de Catalunya. On trobareu la informació diferenciada per al primer i segon curs de Batxillerat (provisional)

Ensenyament o Educació? El departament torna a canviar de nom… | Institut de l'Alt Foix

Horaris i Requisits

El Batxillerat té una durada de dos cursos acadèmics i s’imparteix en horari de matins, sense cap tarda. Per a poder cursar qualsevol modalitat de Batxillerat, cal estar en possessió del títol de Graduat d’ESO o el seu equivalent en base a la normativa d’homologació.

Esdevé el camí més curt cap al Grau Universitari!

Accés a Grau Superior

Els alumnes que optin per no examinar-se de Selectivitat poden, amb el títol de Batxillerat, accedir als Cicles Formatius de Grau Superior com a via de continuïtat formativa. Un cop completada, permet l’accés a la universitat i/o al món laboral, havent realitzat pràctiques en empresa.

Al nostre centre podran cursar diversos Cicles Formatius de Grau Superior en modalitat DUAL (estades a empresa). Podeu consultar tota la informació sobre l’oferta del centre en aquesta web.

La veu de l’alumne!

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació sobre el nostre itinerari de Batxillerat, els seus requisits o configuració, no dubteu en escriure’ns i ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible! 

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com