skip to Main Content
Cicles Formatius Grau Mitjà
Cicles Formatius Grau Superior

abp presentacion 9 SIN FONDO - Orientación Andújar - Recursos Educativos

Metodologia per Projectes

Treball cooperatiu i per projectes

EAGLE | Community based learning activities

Learning By Doing

Entorns d’aprenentatge en simulació

Habilidad de Desarrollo Icono

Competències i capacitats

Orientació pedagògica a les soft-skills

Pràctiques en empresa

Més de 120 empreses

Projectes i Premis

Participem en totes les convocatòries per aconseguir finançament basat en projectes innovadors relacionats amb el desenvolupament formatiu i tecnològic dels nostres cicles formatius de grau mitjà i superior.

Ampans

Innovació Docent

El nostre centre participa dels programes d’innovació professional i metodològica de la Direcció General de Formació Professional, en els màxims nivells de desenvolupament de les seves xarxes. Amb l’objectiu de transferir a l’aula el coneixement resultant de les diferents formacions i projectes en els que participen els i les nostres docents. La participació en aquests programes requereix estar certificat com a centre en Gestió de la Qualitat

Restyling d'ImpulsFP i el canvi | impulsFP

ADN Competició

Des de fa anys els nostres alumnes participen dels principals certàmens i premis que es convoquen a diferents nivells territorials. Amb uns resultats excel·lents i fins i tot essent seu d’esdeveniments. La competició suposa un estímul al seu procés d’aprenentatge i completa la formació des d’una perspectiva de cooperació entre docents i alumnes!

Catskills - INS La Garrotxa

Tenia clar que volia començar a formar-me en Electricitat en un alt nivell. Sempre m’ha agradat i l’alta inserció laboral del centre va acabar de convèncer-me. Tinc constància que les empreses es queden amb força alumnes que fan pràctiques. Els espais i els equipaments industrials i tecnològics que tenim al nostre abast és la millor preparació possible.

ZAKARIAE MEGHAOUIA
Intal·lacions elèctriques i automàtiques

En aquest moment, estic fent pràctiques a un taller de motos, que és el que més m’atrau i allò en què em vull formar especialment. Crec que el gran avantatge del programa del cicle és que combina a la perfecció teoria i pràctica, donant més pes a aquesta última vessant que ens ajuda a una transició més fàcil al món laboral.

LEYRE BAREA
Electromecànica de vehicles automòbils

El programes de Formació en Centres de Treball i la Formació Professional Dual ens permeten no només fer pràctiques remunerades, sinó també optar a tenir un contracte laboral ràpidament. Ara estic fent pràctiques a Calpeda, estan molt contents amb mi i hi ha possibilitats que m’hi quedi, així que estic molt agraït a l’Institut Palau Ausit.

SERGIO VILA
Manteniment Electromecànic

Cursar els cicles formatius de l’Institut té grans avantatges: compta amb 4 famílies de formació professional, ofereix 8 titulacions amb alta inserció laboral, un professorat altament qualificat, programa de pràctiques… Definitivament, t’obre moltes portes. Gràcies a aquests estudis ja estic fent pràctiques al centre mèdic Les Moreres.

CARLA MUÑOZ
Gestió Administrativa

Per saber-ne més!

Gestión de proyectos - Iconos gratis de tecnología

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com