Skip to content
Cicles Formatius Grau Mitjà
Cicles Formatius Grau Superior

abp presentacion 9 SIN FONDO - Orientación Andújar - Recursos Educativos

Metodologia per Projectes

Treball cooperatiu i per projectes

EAGLE | Community based learning activities

Learning By Doing

Entorns d’aprenentatge en simulació

Habilidad de Desarrollo Icono

Competències i capacitats

Orientació pedagògica a les soft-skills

Pràctiques en empresa

Més de 120 empreses

Projectes i Premis

Participem en totes les convocatòries per aconseguir finançament basat en projectes innovadors relacionats amb el desenvolupament formatiu i tecnològic dels nostres cicles formatius de grau mitjà i superior.

Ampans

Innovació Docent

El nostre centre participa dels programes d’innovació professional i metodològica de la Direcció General de Formació Professional, en els màxims nivells de desenvolupament de les seves xarxes. Amb l’objectiu de transferir a l’aula el coneixement resultant de les diferents formacions i projectes en els que participen els i les nostres docents. La participació en aquests programes requereix estar certificat com a centre en Gestió de la Qualitat

Restyling d'ImpulsFP i el canvi | impulsFP

ADN Competició

Des de fa anys els nostres alumnes participen dels principals certàmens i premis que es convoquen a diferents nivells territorials. Amb uns resultats excel·lents i fins i tot essent seu d’esdeveniments. La competició suposa un estímul al seu procés d’aprenentatge i completa la formació des d’una perspectiva de cooperació entre docents i alumnes!

Catskills - INS La Garrotxa

Tenia clar que volia començar a formar-me en Electricitat en un alt nivell. Sempre m’ha agradat i l’alta inserció laboral del centre va acabar de convèncer-me. Tinc constància que les empreses es queden amb força alumnes que fan pràctiques. Els espais i els equipaments industrials i tecnològics que tenim al nostre abast és la millor preparació possible.

ZAKARIAE MEGHAOUIA
Intal·lacions elèctriques i automàtiques

En aquest moment, estic fent pràctiques a un taller de motos, que és el que més m’atrau i allò en què em vull formar especialment. Crec que el gran avantatge del programa del cicle és que combina a la perfecció teoria i pràctica, donant més pes a aquesta última vessant que ens ajuda a una transició més fàcil al món laboral.

LEYRE BAREA
Electromecànica de vehicles automòbils

El programes de Formació en Centres de Treball i la Formació Professional Dual ens permeten no només fer pràctiques remunerades, sinó també optar a tenir un contracte laboral ràpidament. Ara estic fent pràctiques a Calpeda, estan molt contents amb mi i hi ha possibilitats que m’hi quedi, així que estic molt agraït a l’Institut Palau Ausit.

SERGIO VILA
Manteniment Electromecànic

Cursar els cicles formatius de l’Institut té grans avantatges: compta amb 4 famílies de formació professional, ofereix 8 titulacions amb alta inserció laboral, un professorat altament qualificat, programa de pràctiques… Definitivament, t’obre moltes portes. Gràcies a aquests estudis ja estic fent pràctiques al centre mèdic Les Moreres.

CARLA MUÑOZ
Gestió Administrativa

Per saber-ne més!

Gestión de proyectos - Iconos gratis de tecnología

Els graduats en FP tenen menys de la meitat d'atur que la mitjana juvenil

Com detalla el darrer Informe d’Inserció Laboral dels ensenyaments professionals, que publica cada any la Cambra de Comerç amb els Departaments d’Educació i Treball, els i les alumnes titulats en Cicles Formatius tenen un clar avantatge competitiu en quant a la seva inserció laboral. 

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com