Skip to content
FP DUAL
Palau Ausit
Formació Professional DUAL
Tot el que cal saber
Us compartim el CALENDARI amb les DATES CLAU per la gestió de la FP DUAL
Presentació de la Jornada Informativa sobre l'FP DUAL que es va realitzar a la Comissió de Seguiment d'empreses col·laboradores!

Amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats del mercat laboral, la formació professional dual aposta per augmentar la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses, dins el procés formatiu dels alumnes. Actualment és ja un model plenament consolidat, que fa possible que els alumnes puguin compatibilitzar la formació als centres educatius amb la formació en entorns laborals reals.

Per assegurar la competitivitat de les empreses, cal disposar d’un capital humà amb les competències i habilitats personals i professionals necessàries per incorporar-se al món laboral. Un model coparticipat de formació entre l’alumne, l’empresa i el centre. El  desenvolupament constant d’aquesta modalitat de formació revertirà, sens dubte, en la millora de la productivitat i l’ocupació al nostre teixit socioeconòmic.  

Que us ho expliquin els veritables protagonistes!

Com ho viuen els alumnes?

Què n’opinen les empreses?

El nostre centre va decidir implementar el model DUAL a la formació professional des de l’inici. La trajectòria i l’experiència ens han permès anar consolidant un model de creixement constant amb les empreses i actualment ja superem les 120 col·laboracions. Empreses a les que agraïm molt especialment l’aposta i la confiança que depositen en els nostre alumnat!

Trobareu en aquesta pàgina els vídeos amb els testimonis dels principals actors de la DUAL: alumnes i empreses!

Què implica participar de la DUAL?

Si ets alumne…

Tindràs la possibilitat de compaginar el segon curs del cicle formatiu amb un contracte a l’empresa de 1000 hores i amb una durada aproximada d’entre 10 i 12 mesos. De manera que l’horari lectiu durant aquest segon curs es veurà reduït i quedarà aproximadament vora les 3-4 hores de classe per dia. 

Tota la gestió contractual serà realitzada per al teu/va tutor/a de DUAL al centre, sota la coordinació de relacions laborals del centre. Estant en tot moment assessorats/des a nivell laboral i amb un contracte que tindrà efectes legals plens i la retribució pactada. De manera que, un cop que finalitzes els estudis, sumes a la titulació 1 any d’experiència

Més enllà de tot això, el veritable valor afegit de la DUAL es que coneixeràs el sector del teu perfil professional, acompanyat pels tutors/es d’empresa, que en coordinació amb el centre faran el seguiment del teu pla de treball. 

Si ets empresa…

Ser partícips del desenvolupament i el creixement en el procés d’aprenentatge dels alumnes. Una funció social en la que cal creure com a punt de partida.

Amb l’acompanyament del centre en tot el procés administratiu de gestió de la documentació, per acordar la modalitat contractual que millor s’adapti a les particularitats del vostre model de negoci, i en tot el procés de seguiment i avaluació del pla de treball acordat. 

En funció de la tipologia d’empresa podreu gaudir d’una bonificació de les quotes de la Seguretat Social entre el 75% i el 100%.

Trobar en el centre el suport en la selecció del perfil professional adient que permeti, en el seu cas, tenir continuïtat a l’empresa, estalviant costos de selecció de personal. Així com la possibilitat d’acordar horaris i jornada de l’alumne. 

Formulari DUAL Empresa

Si sou empresa i voleu participar del model DUAL del centre amb algun dels nostres Cicles Formatius, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i des de la Coordinació de Formació Professional del Palau Ausit us informarem de tot el que necessiteu!

Ens podeu escriure, trucar o directament omplir el següent formulari amb les vostres dades i el missatge i ens posarem en contacte el més aviat possible!

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com