Skip to content

Del 14 al 16 de febrer, a l’Institut Palau Ausit, hem celebrat les Jornades Tècniques 2023 dels nostres cicles formatius.

Hem aturat les classes per apropar els alumnes a la realitat del món laboral i de cadascun dels sectors relacionats amb les nostres famílies professionals.

Tallers de teatre per perdre la vergonya, visites a empreses per comprovar in situ l’aplicació directa dels continguts que s’imparteixen en els cicles, ponències tècniques d’aspectes concrets de la industria i dinàmiques organitzades pels propis alumnes són uns quants exemples de tot el que hem fet durant les jornades!

Després de cada activitat hem demanat als alumnes la seva opinió i la valoració global de les Jornades Tècniques 2023 ha estat de 8,7 sobre 10.

Aquest curs (i com a prova pilot) hem realitzat les simulacions de processos de selecció de personal, basats en les capacitats clau del currículum, realitzada pels alumnes de primer de Batxillerat i de primer d’Administració i Finances, per tot l’alumnat de primer curs del centre!

Podeu veure un resum de totes les activitats al nostre compte IG!

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com