Skip to content
Formació i Orientació Laboral
FOL "sempre transversals"

Orienta_FP on Twitter: "Suport als centres per al treball de l'IPOP- Itinerari personal d'orientació professional. Convocatòria oberta a ORIENTA FP per als centres d'ensenyaments professionals fins al 25 de juny a: https://t.co/w0G5ZTm04l

El curs 2020-21 es posa en marxa des del Departament de FOL el projecte IPOP, per tal que tots i totes les nostres alumnes de Grau Mitjà finalitzin els seus estudis havent elaborat per si mateix@s el seu propi Informe Personal d'Orientació Professional. En coordinació amb l'acció tutorial del centre, els alumnes construeixen en format digital el seu propi perfil professional. Al fer-ho, entenen el significat del seu cicle!

Tot i les dificultats que el context sanitari ens va plantejar sense haver-ho demanat, vam treballar de valent per presentar-nos a la convocatòria de fons per al desenvolupament d'aules d'emprenedoria. Un treball cooperatiu i coordinat entre departaments que ens va permetre obtenir dues assignacions! Tot un èxit del treball col·lectiu!

Projectes FP | Institut Cendrassos

Actualment porten la coordinació del programa emprènfp, que ens permet avançar cada dia en la consolidació d'un objectiu comú: treballar les capacitats emprenedores entre el nostre alumnat, des de les matèries de FOL i Empresa i Iniciativa Emprenedora. Organitzant tallers, xerrades i activitats d'aprenentatge que ajudin els alumnes a treballar i conèixer les seves habilitats emprendores!
Administració i Gestió

Egarlux SAS: Programa SEFED

Els alumnes de Gestió Administrativa s'organitzen com una empresa, estableixen departaments i funcions i participen d'aquest projecte amb totes les altres empreses en format online! Una gestoria administrativa en format de simulació! Podeu consultar el projecte clicant sobre el logo!

Vector libre de elementos de negocios 116348 Vector en Vecteezy

Al Mòdul de Projecte d'Administració i Finances, els i les alumnes de segon curs, construeixen el seu model de negoci vinculant els continguts de tot el cicle formatiu!

Neix un projecte en el marc de les metodologies actives docents, on els i les alumnes presenten assessorament a companys i companyes i també a tercers. Tot just és l'inici, però ens permet aplicar els coneixements dels mòduls a través dels casos-encàrrecs que ens arriben!
Electricitat i Electrònica

▷ 9 Pilares fundamentales de la Industria 4.0 ◁ ¿Cuáles son? | EDS

Guanyadors de competicions, seu oficial d'entrenaments dels diferents esdeveniments i programes de Catalunya, desenvolupadors d'un model de qualitat, l'equip docent del departament elèctric porta la competició con a segell d'identitat! Ara, en format 4.0!

Catskills | Campionats d'FP de Catalunya

Fa temps que hem perdut el compte dels títols i reconeixements del Grau Superior en Automatització i Robòtica. Involucrar la competició i l'excel·lència en el procés d'aprenentatge dels alumnes ens ha atorgat el reconeixement d'empreses i institucions com a centre de referencia. I, molt important, permet incorporar fons que acaben revertint en alimentar novament aquest procés d'aprenentatge amb equips i instal·lacions!

Enchufe redondeado - Iconos gratis de tecnología

Treballem ara per adaptar les instal·lacions i millorar els espais i tallers per al nostre Grau Mitjà que creix en demanda constantment. La simulació dins l'aula és l'element que ens diferencia i permet l'assoliment del perfil professional dels alumnes!
Instal·lació i Manteniment

abp presentacion 9 SIN FONDO - Orientación Andújar - Recursos Educativos

En aquest cas hem de parlar de l'Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) on el Grau Superior de Mecatrònica Industrial se situa en el primer nivell dins el programa activafp, del Departament d'Educació. Un projecte que vincula tots els mòduls del cicle formatiu, on el treball de l'alumnat és cooperatiu i en format de simulació dins les noves aules de manteniment!

impulsFP

Us compartim la presentació que el programa ens va demanar que féssim pública per a tots els centres de Catalunya en la jornada de cloenda 20-21. La fita: com continuar un projecte ABP a distància! Quan l'adversitat es converteix en oportunitat!

Fundació BCN FP | CFOL2017

El darrer reconeixement en forma de premi, arriba de la mà de l'equip docent del Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic, liderat per un dels nostres incansables docents! Us deixem la notícia publicada aquí mateix! Projecte ASCENSOR4, innovació docent!

Portada ·

Manteniment de Vehicles
(Automoció)

Any rere any guanyant la competició del projecte de Cotxe Elèctric (electrocat) a Catalunya. Un projecte que implica la cooperació amb altres cicles formatius i que ocupa un espai prioritari en la programació del mòdul de projecte del Grau Superior!

Instagram - Iconos gratis de social

Ells van ser els primers a les xarxes socials! Podeu seguir totes les notícies i novetats dels projectes i activitats del cicles formatius d'automoció en l'enllaç que hem vinculat a la imatge Instragram! Les seves aules s'han convertit en tallers mecànics on l'aprenentatge té lloc en un model de learning by doing!

Seu electrònica

Comencem aquest 2022 i ja som la seu organitzadora d'una jornada sobre el futur del sector de l'automoció, que organitza el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Empreses i institucions treballem plegats per poder actualitzar i millorar la formació de futur que el sector necessita!
Cicles Formatius Palau Ausit
Res de tot això seria possible si no tinguéssim al centre un equip de persones que treballa des de molts àmbits per fer-nos créixer dia a dia, creient en un model i en un projecte, intentant que el nostre alumnat assoleixi un perfil professional que li permeti seguir avançant en el seu procés d'aprenentatge!
Edu, Víctor, Manel, Manuel, Xavier, Jonatan, Thierry, Javier, Bernat, Carol, Òscar, Juanjo, Alfonso, José Antonio, David, Carles, Xavier, Gema, Emilio, Josep, Marta, Joan, Javi, Laura, Xavi, Roger, Uréndez, Carlos (R), Raül, Jordi, Carlos (S), Esteban, Jordi (T), Arnau, Albert, Jonathan, Puiggalí, i les noies transversals: Glòria, Mercè, Sílvia, Iman, Fati...
A totes i tots us donem les gràcies per cooperar i treballar sota un mateix objectiu!
#sompalau!
Si cliqueu sobre la imatge podreu veure algunes de les accions que intentem fer (tot i la pandèmia!)!

impulsFP

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com