Skip to content

Actualment, l’interès per la Formació Professional DUAL és creixent, i així ho acredita el desplegament de mitjans i recursos que tant la Unió Europea com els diferents estats membres estan desenvolupant. 

És important, no obstant, tenir clares les condicions, característiques, possibilitats i altres elements importants per entendre bé un model que parteix d’una creença que vincula empresa i alumne, a través del centre i de la seva formació. 

Esdevé un element diferencial dins el procés d’aprenentatge de l’alumne, al permetre vincular els continguts desenvolupats al currículum de la seva formació, amb una experiència real en el mercat laboral del seu sector, remunerada i regulada

Per tot això, en el nostre espai Palau Empresa, hem preparat una pàgina per explicar a alumnes, famílies i empreses, quins son els principals elements a tenir presents. També hi trobareu vídeos de les experiències dels nostres alumnes i de les empreses col·laboradores que, al final, fan possible tot aquest gran projecte.

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com