Skip to content
Protocols i Documentació

Volem agrair la comprensió i la col·laboració de famílies i alumnes que hem rebut durant tot aquest procés. I recordar, alhora, que les decisions i protocols d’actuació en relació a l’aparició de casos positius als grups-classe, NO SON COMPETÈNCIA DEL CENTRE

Vigilància Epidemiològica (Salut) és qui, un cop detectat el cas per qualsevol de les vies habilitades, emet una RESOLUCIÓ que fa arribar a la Direcció del centre, per tal que sigui comunicada a famílies, alumnes i docents. Per tant, el centre es limita a gestionar la incidència a nivell de comunicació amb tots els actors, però no té capacitat de decidir.

Us deixem aquí un espai on el Departament d’Educació va actualitzant les preguntes i respostes més freqüents, arrel dels constants canvis de protocols que es van produint. 

D’acord amb les instruccions del Departament de Salut i el d’Educació, en relació a les recomanacions en matèria de seguretat sanitària als centres educatius per al curs 2021-22, el Palau Ausit va elaborar el seu Pla d’Obertura de Centre amb el disseny de les mesures de seguretat sanitàries. 

Icono Del Vector De Descarga De Pdf Ilustración del Vector - Ilustración de informe, pictograma: 191972708

Els Departaments d’Educació i Salut van publicar les instruccions generals per la gestió i organització de centres educatius per al curs 2021-22, relacionades amb les mesures COVID.

Podeu consultar el document íntegre clicant sobre la imatge!

Departament d'Educació-Generalitat de Catalunya - Fira Virtual Tria Futur 

Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com