Skip to content
Espai Palau

El Palau Ausit és un centre amb una llarga trajectòria en estudis d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius i Programes de Formació i Inserció (PFI). El nostre model es basa en millora continua de la qualitat docent i la gestió integrada dels processos de qualitat. 

Dintre del projecte de centre una de les figures essencials per al funcionament dels estudis és la del vincle amb les famílies. A través de l’organització de les tutories per nivells educatius tractem de teixir els vincles amb les famílies com a part essencial del procés educatiu dels i les alumnes!

Sabem que començar uns estudis no sempre és una qüestió senzilla. Hem preparat alguns materials al nou web per ajudar a orientar-vos en tot aquest procés i decisió,  distingint les implicacions que té la tria educativa d’un o altre nivell. I també, per tal que conegueu la proposta educativa del Palau Ausit. 

@infocentre
Recordeu que teniu totes les notícies, anuncis i documentació estratègica del centre a la pàgina principal de la web!

Educación en línea - Iconos gratis de educación

Gestión de proyectos - Iconos gratis de tecnología

Pin de Alma Ortiz Galicia en IConos | Icono gratis, Iconos, Disenos de unas

Evaluación - Iconos gratis de educación

Activitats i Publicacions
ESO i Batxillerat
Cicles i PFI
Orientació Educativa

Al centre, l’orientació pedagògica i acadèmica juga un paper determinant. D’aquesta funció s’encarrega el nostre departament d’orientació i atenció psicopedagògica!

Anirem actualitzant continguts i recursos en aquest espai per tal d’aportar informació a la sempre complicada tasca de decidir uns o altres estudis.

Aquí teniu enllaç amb tota l’oferta educativa de Catalunya: consultar aquí!

També us hem preparat una espai moodle per l’orientació de les famílies! Podeu accedir a l’espai amb tots els recursos clicant aquí!

Us deixem aquí un vídeo de la web de tria educativa del Departament d'Educació que us fa un resum gràfic sobre tots els estudis disponibles!

Logos | impulsFP

Totes les notícies del curs
Back To Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com